CIRCO Track – Maritieme Maakindustrie & Haven

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

CIRCO Track – Maritieme Maakindustrie & Haven

Omschrijving:
Werk je bij een bedrijf dat actief is in-, of levert aan de haven- en maritieme maakindustrie? Doe dan mee aan de CIRCO Track in BlueCity en werk binnen drie dagen, samen met een collega, van ideevorming naar implementatieplan!
Begindatum:
04 september, 09:00 uur
Einddatum:
04 september, 18:00 uur
Kosten:
De kosten voor deelname zijn €500,- ex BTW per bedrijf (voor twee personen). De reguliere prijs bedraagt €2000,- ex BTW. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de Provincie Zuid-Holland, Gemeente Rotterdam en Rabobank Rotterdam.
Locatie:
BlueCity: Maasboulevard 100, Rotterdam
Meer informatie:
Aanmelden CIRCO Track – Maritieme Maakindustrie & Haven

Programma:

De CIRCO Track bestaat uit 3 volle dagen en vindt plaats op 4, 16 en 23 september, van 09:00 – 18:00.

 

Dag 1- Kansen in kaart brengen

Duik dieper in het gedachtegoed van de circulaire economie. Samen met andere bedrijven wordt waardeverlies in de huidige keten in beeld gebracht. Per bedrijf worden de circulaire kansen geïdentificeerd en geselecteerd.

 

Dag 2 – Uitwerking

We werken de meest kansrijke propositie uit de eerste workshop in detail uit met behulp van circulaire design methoden en businessmodellen. Dit levert een circulaire klantpropositie met een businessmodel, product(re)design en aanvullende diensten.

 

Dag 3 – Implementatie

Tijdens de laatste workshop word je voorbereid om de stap te maken naar de realisatie. We brengen de veranderingen in beeld die nodig zijn om de propositie te implementeren. Deze toetsen we op haalbaarheid en we werken een implementatieplan uit: wie doet wat, wanneer? We sluiten af met een pitch.