CIRCO Track – Installatietechniek

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

CIRCO Track – Installatietechniek

Omschrijving:
Werk je bij een bedrijf dat actief is in-, of levert aan de installatietechniek branche? Doe dan mee aan de CIRCO Track in BlueCity en ontwikkel in drie workshopdagen, samen met een collega, een nieuw circulair verdienmodel: van ideevorming tot implementatieplan! De CIRCO Track bestaat uit drie volle dagen en vindt plaats op 2, 15 en 24 september, van 09:00 tot 18:00.
Begindatum:
02 september, 09:00 uur
Einddatum:
02 september, 18:00 uur
Kosten:
De kosten voor deelname zijn €500,- ex BTW per bedrijf (voor twee personen). De reguliere prijs bedraagt €2000,- ex BTW. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de Provincie Zuid-Holland, Gemeente Rotterdam en Rabobank Rotterdam.
Locatie:
BlueCity: Maasboulevard 100, Rotterdam
Meer informatie:
Aanmelden CIRCO Track Installatietechniek 2020

Programma:

De CIRCO Track bestaat uit drie volle dagen en vindt plaats op 2, 15 en 24 september, van 09:00 tot 18:00.

 

Dag 1- Kansen in kaart brengen

Duik dieper in het gedachtegoed van de circulaire economie. Samen met andere bedrijven wordt waardeverlies in de huidige keten in beeld gebracht. Per bedrijf worden de circulaire kansen geïdentificeerd en geselecteerd.

 

Dag 2 – Uitwerking

We werken de meest kansrijke propositie uit de eerste workshop in detail uit met behulp van circulaire design methoden en businessmodellen. Dit levert een circulaire klantpropositie met een businessmodel, product(re)design en aanvullende diensten.

 

Dag 3 – Implementatie

Tijdens de laatste workshop word je voorbereid om de stap te maken naar de realisatie. We brengen de veranderingen in beeld die nodig zijn om de propositie te implementeren. Deze toetsen we op haalbaarheid en we werken een implementatieplan uit: wie doet wat, wanneer? We sluiten af met een pitch.

 

Resultaten?

Na dag 3 heb je een: nieuw ontworpen product of dienst én verdienmodel, zowel een langetermijnvisie als een concreet plan om morgen mee te beginnen, een paar jeukende handen om door te pakken én een (groter) netwerk dat daarbij kan helpen.

En heb je mogelijke oplossingen voor: betere verwerking van, of alternatieven voor, onderdeel- en grondstof reststromen, het slim ontwikkelen van ‘as a service’ verdienmodellen en het starten van vruchtbare circulaire ketensamenwerkingen.