Onderneming starten

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Je wilt in Rotterdam een nieuw bedrijf beginnen en de zaken vanaf het begin slim en concreet aanpakken. Als startende én gevestigde ondernemer helpen we je graag op weg.

Ondernemersbalie

Met vragen over ondernemen in de regio Rotterdam, kun je terecht bij de medewerkers van de Ondernemersbalie. De Ondernemersbalie is onderdeel van het Ondernemersplein van de Kamer van Koophandel. Je kunt jouw vraag stellen per mail, telefoon, of je kunt langskomen voor een persoonlijk, kosteloos, adviesgesprek.

De Ondernemersbalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 - 17:00 uur en is gevestigd op Blaak 40, 3011 TA Rotterdam.

 

Coaching

Startende én gevestigde ondernemers kunnen voor al hun vragen terecht bij de Ondernemersbalie. Die  helpt u graag verder met uw vraag over ondernemen in Rotterdam.

Het kan ook zo zijn dat u wat hulp kunt gebruiken bij het ondernemerschap. Hiervoor kunt u gebruik maken van een coachingstraject elk met een eigen wijze van begeleiding.

  • Eigen baas zet kennis en ervaringen uit de praktijk breed in. Niet alleen in het bedrijfsleven maar ook op scholen. 
  • Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk van oud-ondernemers met een ervaren kijk op zaken.
  • Your Navigator is een online platform waar een ondernemer snel en makkelijk de juiste coach kan vinden.
  • Regionaal Bureau Zelfstandigen helpt mensen met een bijstandsuitkering bij het starten van een eigen onderneming.

 

Starter van de maand

Startende ondernemers inspireren elkaar. Daarom lichten we maandelijks een startende ondernemer uit. Stuk voor stuk inspirerende verhalen van doorzetters met een doel!