MKB IT Campus Café

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

MKB IT Campus Café

Omschrijving:
De crisis vraagt extra inzet van ons en meer aandacht voor online veiligheid en online marketing. IT Campus Rotterdam organiseert daarom samen met MKB Rotterdam Rijnmond een praktische bijeenkomst voor Rotterdamse ondernemers met handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Tijdens het lunchcafé zijn er drie tafels georganiseerd; Security, data én online marketing. Neem je laptop mee en laat je in een kwartier tijd adviseren over deze onderwerpen om veiliger en slimmer de deur weer uit te gaan. De tafels worden bemand door tweede-, derde- en vierdejaars studenten (Technische) Informatica en Communicatie van Hogeschool Rotterdam. En natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om tijdens de lunch mede ondernemers te ontmoeten deze middag.
Begindatum:
21 september, 12:00 uur
Einddatum:
21 september, 14:00 uur
Kosten:
Gratis
Locatie:
IT Campus Rotterdam 11 Scheepsbouwweg 3089 JW Rotterdam
Meer informatie:
Schrijf je nú in want in verband met corona is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wachtwoord: mkbit21

Programma:

Security tafel
Bij de securitytafel gaan studenten aan de slag met de security van jouw bedrijf. Er wordt gekeken naar je persoonlijke beveiliging, maar ook naar die van je website of servers. Hoe kun je eenvoudig de risico's beperken?

Data tafel
Bij de datatafel gaat het om business intelligence. Als ondernemer heb je veel informatie: over je klanten, over je producten en over je bedrijfsvoering. Hoe krijg je hier inzicht en grip op?

Online marketing
Je wilt je onderscheiden van je concurrent en je omzet verhogen. Hoe kun je slim gebruik maken van de actualiteit en sociale netwerken om je online presence te verbeteren?