Digital Friday met DigiTalks en Round Tables

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Digital Friday: Met de ingrediënten voor de digitale voorbeeldstad

Omschrijving:
Digitalisering leidt tot spannende nieuwe mogelijkheden, verbindingen, vaardigheden en verdienmodellen. Het is een vliegwiel voor ondernemerschap en werkgelegenheid en onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit te bereiken. Tegelijkertijd hebben we als stad de taak om ervoor te zorgen dat digitalisering leidt tot gelijke kansen voor iedereen. De gemeente Rotterdam organiseert op vrijdag 27 november van 11.00 tot 12.30 uur samen met Vital Cities & Citizens van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) het online event Digital Friday.
Begindatum:
27 november, 11:00 uur
Einddatum:
27 november, 12:30 uur
Locatie:
Online
Meer informatie:
Aanmelden

Programma:

Een digitale talkshow waarbij Wethouder Barbara Kathmann in gesprek gaat met toonaangevende professoren, het bedrijfsleven, high potential studenten en experts binnen de gemeente.

Centrale vraag: wat moeten we doen om in 2025 dé digitale voorbeeldstad te zijn? Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten? Luister en discussieer mee!

Deze editie van Digital Friday is wat ons betreft een eerste uit een reeks events, het begin van veel mooie gesprekken en samenwerking waarbij onderzoek, onderwijs, bedrijfsleven, gemeente en maatschappij samenwerken aan creatieve en vernieuwende oplossingen. Een gezamenlijke visie en aanpak, waarin digitalisering ten gunste komt van de sociaal-maatschappelijke, fysieke en economische opgaven van de stad.

Onder de noemer Rotterdam. Sterker Door richten we ons op het economisch en maatschappelijk herstel van de stad, zodat we sterker uit de crisis komen dan we erin gingen. En dat doen we niet alleen, maar juist samen met de stad. Het is aan heel Rotterdams om samen problemen aan te pakken en dus doen we dat, juist nu, meer dan ooit.


We hopen dan ook van harte dat je na 27 november betrokken wilt blijven en met ons wilt meedenken en -doen. Vanuit de EUR en gemeente Rotterdam faciliteren we dat graag.


Graat tot ziens op 27 november!

Erasmus Universiteit Rotterdam (Vital Cities & Citizens) en gemeente Rotterdam (Rotterdam Digitaal)