CIRCO Track – Horeca & Catering

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

CIRCO Track – Horeca & Catering

Omschrijving:
Werk je bij een bedrijf dat actief is in, of levert aan de horeca- en cateringbranche in Zuid-Holland? Doe mee aan de CIRCO Track in BlueCity en werk, samen met een collega, binnen drie dagen van ideevorming naar implementatie.
Begindatum:
21 september, 09:00 uur
Einddatum:
21 september, 18:00 uur
Kosten:
De kosten voor deelname zijn €500,- ex BTW per bedrijf (voor twee personen). De reguliere prijs bedraagt €2000,- ex BTW. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de Provincie Zuid-Holland, Gemeente Rotterdam en Rabobank Rotterdam.
Locatie:
BlueCity: Maasboulevard 100, Rotterdam
Meer informatie:
Aanmelden CIRCO Track – Horeca & Catering

Programma:

De CIRCO Track bestaat uit 3 volle dagen en vindt plaats op 21 september, 5 oktober en 19 oktober, van 09:00 – 18:00.

 

Dag 1 – Kansen in kaart brengen

Duik dieper in het gedachtegoed van de circulaire economie. Samen met andere bedrijven en ontwerpers wordt waardeverlies in de huidige keten in beeld gebracht. Bedrijven en ontwerpers onderzoeken samen hoe je tot innovatieve businessmodellen, productontwerpen en ander materiaalgebruik kunt komen door de toepassing van circulaire designprincipes. Per organisatie worden de circulaire kansen geïdentificeerd en geselecteerd.

 

Dag 2 – Uitwerking

We werken het meest kansrijke circulaire voorstel uit de eerste workshop in detail uit met behulp van circulaire designmethoden en businessmodellen uit de boeken ‘Products that Last’ en ‘Products that Flow’. Dit resulteert in een circulaire klantpropositie met een businessmodel, product(re)design en aanvullende diensten.

 

Dag 3 – Implementatie

Tijdens de laatste workshop word je voorbereid om de stap te maken naar de realisatie van circulaire producten, diensten en businessmodellen. We kijken daarbij naar technische en commerciële haalbaarheid van de resultaten van de vorige workshop, de gevolgen hiervan voor bedrijfsvoering en de circulaire impact. Ook leer je om te gaan met barrières.