MKB010Next Agenda

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bekijk hieronder alle aankomende MKB010Next evenementen!

Schrijf je nu alvast in voor de Food Waste Challenge

De Food Waste Challenge is een initiatief van de stichting Samen tegen Voedselverspilling en de Rabobank. Deelname aan de challenge is kosteloos, gemakkelijk en kost bovendien weinig tijd. Goed voor de wereld en goed voor de portemonnee, doe jij in 2020 ook mee?

In september 2020 start een nieuwe Challenge. Er is plaats voor enthousiaste deelnemers, die door Wastewatchers en Hotelschool The Hague begeleid worden om voedselverspilling terug te dringen. Je kunt je nu alvast aanmelden via de voorinschrijving. Rabobank neemt zodra er meer bekend is contact met je op.

Rabo Duurzame Innovatieprijs

We noemen ze de duurzame dwarsdenkers. Ondernemers die barsten van de ideeën om Nederland en de wereld beter achter te laten. Zij durven tegen de stroom in te gaan, alles voor een duurzame maatschappij. De Rabo Duurzame Innovatieprijs van Rabobank is een initiatief om de ideeën van deze ondernemers en hun innovaties te versnellen. Ken je of ben je een duurzame dwarsdenker? Meld je dan nu aan voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2020.

Agenda