De Rotterdamse Stadsondernemer

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

5e editie De Stadsondernemer

Omschrijving:
Op dinsdagmiddag 12 december vindt de 5e editie van De Stadsondernemer plaats in de Centrale Bibliotheek Rotterdam. Drie succesvolle Rotterdamse Stadsondernemers zullen daar vertellen welke rol “digitalisering” speelt bij hun dienstverlening, wat het ze gebracht heeft en welke lessen ze ook geleerd hebben.
Begindatum:
12 december, 14:00 uur
Einddatum:
12 december, 17:00 uur
Kosten:
Het event is gratis voor leden van de Stadsondernemer. Ben je nog geen lid, dan kun je het event bijwonen voor €17,50 (incl. drankjes en hapjes tijdens en na het event). Als je jezelf aanmeldt via Ondernemen010 dan betaal je slechts €9,95.
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Rotterdam
Meer informatie:
Meld je hier aan voor de Rotterdamse Stadsondernemer

Programma:

De Stadsondernemer brengt ondernemers samen en organiseert kennissessies om jouw bedrijf te laten groeien. Laat je inspireren door verschillende Rotterdamse ondernemers tijdens de 5e editie van De Rotterdamse Stadsondernemer.

Innovatie en slimme technologie bieden enorme kansen voor jouw onderneming, maar hoe pak je dat aan?

Op donderdagmiddag 12 december worden vier succesvolle Rotterdamse ondernemers geïnterviewd door Jakhals van DWDD, Sjoerd van Oortmerssen, over "Innovatie". Hoe hebben zij digitalisering, slimme technologie en andere innovaties toegepast binnen hun eigen organisatie? Welke fuck-ups hebben zij beleefd en wat hebben ze daarvan geleerd? En hoe heeft digitalisering bijgedragen aan de groei van hun organisatie?

13.30 - 14.00 Ontvangst Foyer Bibliotheek Theater

14.00 - 14.30 Ralph de Groot van Restoranto

14.30 - 15.00 Elwin Kamp van Vakanties.nl

15.00 - 15.30 Pauze

15.30 - 16.00 Edwin Veekens van Veenman+ & Gers!

16.00 - 16.30 Liana Engibarjan, binnenvaartschipper, influencer & vlogger

16.30 - 17.00 Informele borrel

Uiteraard is er weer veel ruimte om met de sprekers en ondernemers te sparren over innovatie en groei.

Het event is gratis voor leden van de Stadsondernemer. Ben je nog geen lid, dan kun je het event via deze link met korting bijwonen. Je betaalt dan geen €17,50 maar slechts €9,95 voor het event (incl. borrel).

De Rotterdamse Stadsondernemer

De Rotterdamse Stadsondernemer is een initiatief van Stichting De Stadsondernemer. De Stadsondernemer is het kennis- & innovatieplatform voor en door Rotterdamse Groeiondernemers. Leden van het platform kunnen gratis deelnemen aan de events. Kijk voor meer info over het lidmaatschap en de voordelen op: www.destadsondernemer.nl

Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: Bibliotheek Rotterdam en Gemeente Rotterdam, Rabobank Rotterdam, MKB Rotterdam-Rijnmond, Ondernemen010, HNK Rotterdam, Shuttel, Spare Space, Nouwen Notarissen en Rotterdamse Uitdaging.