Rotterdam100 topbedrijven zoeken toptalent

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

De veranderingen van de Next Economy komen razendsnel op ons af: van technologische innovaties in energie en ICT, tot nieuwe manieren van dingen geregeld krijgen in je wijk. Daar zien wij vooral nieuwe kansen in. En om die nieuwe kansen te grijpen, heeft Rotterdam toptalent nodig.

Alfa’s, bèta’s en gamma’s met lef, met visie en met de ambitie door te gaan waar anderen stoppen. Ben je klaar voor mooie uitdagingen met bedrijven als CGI, ABN Amro en Havenbedrijf? Heb je zin een ticket te winnen naar de finale van Get In The Ring (in Lissabon)? Studeer je nog of ben je in de afgelopen vijf jaar afgestudeerd?

Dan is Rotterdam100 de uitdaging die je zoekt!

Get in The Ring battle

Op 6 april 2018 worden de 100 definitieve kandidaten geselecteerd tijdens Matchmaking Day. Daar krijg je workshops en tips om ideeën nog beter te pitchen.

100 kandidaten draaien op 24 en 25 mei mee in de 24 Hour Creation Battle. De Grand Finale waarin jouw creatie en team na 24 uur de misschien wel de titel ‘Rotterdam’s Most Excellent’ mogen dragen én het moment waarop de winnaars bekend worden van de volledig verzorgde trip naar de internationale finale van Get In The Ring in Lissabon.

Lees meer over het programma en de aanmeldprocedure. Je kunt je tot 14 maart 2018 aanmelden (ook als je niet in Rotterdam studeert)

proces Rottedam 100 programma

Over Rotterdam100

Rotterdam100 is een initiatief van Stichting Maatschappelijk Ondernemen en wordt mogelijk gemaakt door ABN Amro, CGI, gemeente Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Humanitas, Maasstad Ziekenhuis, Unilever en TNO. Het doel is studenten en young professionals.