Foto: Peter Schmidt

Kvk Innovatie Top 100 van 2020

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kvk Innovatie Top 100

Welke Zuid-Hollandse ondernemers mogen zich in 2020 tot de 100 meest innovatieve ondernemers van Nederland rekenen?

Ieder jaar keert de  KVK Innovatie Top 100 terug. De top 100 is de mooiste innovatie etalage van Nederland en een unieke gelegenheid om de zichtbaarheid van Nederlandse innovaties en bedrijven te vergroten.

15de editie KvK Innovatie Top 100

Dit jaar is de top er alweer voor de 15de keer! Welke Provincie mag zich de meest innovatieve van Nederland noemen in 2020? In 2019 waren de Provincies Noord-Holland en Zuid-Holland de koplopers.

Ook dit jaar wordt er een extra inspanning gedaan om, in dit geval, de Provincie Zuid-Holland als de meest innovatieve provincie uit de bus te laten komen. Ken je innovatieve ondernemers die een nieuw product of dienst met succes op de markt hebben gebracht en die herkenning en erkenning voor hun innovatieve product verdienen? Laat het de KvK weten. Als je een lijst met namen van bedrijven (ideaal is ook de naam van de ondernemer) aanlevert, neemt de KvK  de lijst in behandeling. Het is uiteindelijk aan het bedrijf zelf om zich aan te melden. Uiteraard kan je ook zelf bedrijven attenderen op deelname aan de Top 100.

Er zijn een aantal criteria voor deelname. Uitsluitend bij KVK geregistreerde ondernemingen en stichtingen kunnen zich aanmelden. De innovatie dient op de markt te zijn gebracht en wordt beoordeeld op groeipotentie, omzet, originaliteit, duurzaamheid en impact voor de branche en de samenleving.

Schrijf je nu in!

Inschrijven is mogelijk tot 23 april aanstaande via https://www.kvkinnovatietop100.nl/site/inschrijven-kvk-innovatie-top-100.

De 100 bedrijven en hun innovaties worden op 23 juni in alfabetische volgorde bekend gemaakt. Op 14 oktober presenteert de KVK tijdens een extra feestelijke bijeenkomst de ranking van de 100 bedrijven.