Digitale Werkplaats Google naar Rotterdam

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Wil je meer uit het internet halen? Of meer inzicht krijgen in de digitale kanalen? Verbeter je online zichtbaarheid en vergroot je omzet door je aan te melden voor gratis digitale workshops.

Google
Google komt met de Digitale Werkplaats op 21 en 22 november naar Rotterdam om lokale MKB ondernemers te trainen om beter te worden in (online) marketing, programmeren, online veiligheid en meer.

Ondernemers kunnen deelnemen aan de gratis workshops die hen kunnen helpen in het groeien van hun onderneming. Bijzonder dit jaar is dat de werkplaats zich specifiek richt op het MKB. Dit als onderdeel van het programma (in ontwikkeling) dat het MKB ondersteunt in de transities naar de nieuwe economie die digitaal, circulair en duurzaam is.

Digitale Werkplaats
De bus strijkt op 21 en 22 november voor de tweede keer neer in Rotterdam. Locatie: op 21 november op de Blaak 40 (ter hoogte van het OnderNemerSplein), op 22 november op de Binnenrotte. Meer informatie? Aanmelden? Dat kan hier.

Persoonlijk advies
Op 22 november is het ook mogelijk om een afspraak met een Digitale Werkplaats coach te maken voor advies op maat omtrent online marketing