WIJ WILLEN buigt vooroordelen om

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

‘WIJ WILLEN’, de nieuwe campagne van het Werkgeversservicepunt Rijnmond (WSPR) toont échte mensen, met échte verhalen.

Het zijn allemaal mensen met een verhaal waarvoor je respect hebt als je het hoort. Omdat ze problemen hadden, omdat ze een lichamelijke beperking hebben of omdat ze al lange tijd geen werk hadden. Met WIJ WILLEN zet het Werkgeversservicepunt Rijnmond ze neer als gedreven persoonlijkheden. En door ze zo te benaderen, buigt WSPR het vooroordeel om dat er bestaat met mensen met een afstand tot werk of een uitkering.

Gemotiveerd personeel

Ook werkgevers willen graag gemotiveerd personeel. Door werkgevers ook in beeld te brengen bij deze campagne bouwt het WSPR aan herkenning en bewustwording. Daarnaast laat WIJ WILLEN zien dat ze trots zijn op mensen die het WSPR bemiddelt en op de bedrijven en werknemers met wie ze samenwerken.

Dienstverlening

Het WerkgeversServicepunt Rijnmond (WSPR) is een betrouwbare partner voor de werving en selectie van personeel en het aanspreekpunt voor vragen en werkgeversacquisitie voor vacatures en werkopdrachten. Het WSPR heeft grondige kennis van de arbeidsmarkt en ondersteunt werkgevers kosteloos als zij bijvoorbeeld aan de slag willen met maatschappelijk verantwoord ondernemen of bij de invulling van de Social Return-verplichting.

Meer weten?