Foto: 010Duurzaam

Gemeente Rotterdam lanceert Duurzaam010, hét online platform voor duurzaam nieuws

20 november 2020

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Duurzaam010 is de nieuwe website van de gemeente Rotterdam. Hier vind je alle informatie over duurzaamheid, overzichtelijk en aantrekkelijk bij elkaar. Van subsidies tot energiebesparende maatregelen en van het laatste nieuws tot aan inspirerende verhalen. Alles om jou en jouw bedrijf op weg te helpen naar een duurzame woon, werk- én leefomgeving.

Als ondernemer in Rotterdam liggen veel duurzame kansen. Met zowel grote als kleine maatregelen valt veel geld te besparen en draag je tegelijkertijd bij aan een duurzaam Rotterdam. Denk dan aan het opwekken van duurzame energie, het verminderen van afval of het stimuleren van deelvervoer. Er zijn veel subsidies beschikbaar die deze duurzame maatregelen extra rendabel maken. De gemeente helpt je graag op weg en gidst je op Duurzaam010 simpel en snel naar de voor jou relevante informatie. Ook voor specifieke vragen of persoonlijk advies ben je hier op het juiste adres.

Benieuwd voor welke subsidies jij in aanmerking komt? Laat je informeren en inspireren op Duurzaam010.nl.

Een duurzaam Rotterdam met een innovatieve economie, dat is wat we willen. Een groene en gezonde stad met schone lucht waar ondernemers ook later kunnen floreren. Een stad met toekomstbestendige industrie die niet meer draait op kolen, olie en gas, maar op schone energiebronnen zoals zon en wind. En waar we grondstoffen hergebruiken in plaats van deze opnieuw te winnen. Lees meer over de ambities en doelstellingen van de gemeente Rotterdam in het Duurzaamheidskompas.