Succes voor TWNKLS

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Made in Rotterdam.

Het Rotterdamse bedrijf TWNKLS maakt een app voor Ikea wereldwijd. Met de app Ikea Place kan de consument de meubels virtueel in hun eigen huis plaatsen.

Ikea  heeft voor de ontwikkeling van de app samengewerkt met Space10, TWNKLS.com en MDC Partners, agentschappen 72andSunny Amsterdam, Assembly and Allison + Partners om Ikea Place te ontwikkelen en te brengen naar markt.

Ikea Place markeert een belangrijke mijlpaal in de Ikea digitale transformatiereis en zet een verschuiving in de manier waarop meubilair worden gekocht. De app helpt de consument zich richten op het leuke deel van het experimenteren met het ontwerp van de ruimte, via virtual reality kunnen de meubels in huis geplaatst worden.

"Ikea Place maakt het gemakkelijker om beslissingen te nemen in uw eigen plaats, om geïnspireerd te zijn en veel verschillende producten, stijlen en kleuren te proberen in real-life instellingen met een vingerwisseling. Verbeterde realiteit en virtual reality zullen op dezelfde manier als het internet een totale spelwisselaar voor retail zijn. Alleen deze keer, veel sneller, " zegt Michael Valdsgaard, Leader Digital Transformation bij Inter Ikea Systems.

"We zijn erg enthousiast om de eerste stap met Ikea te hebben genomen in zijn digitale transformatie. Als AR-experts heeft ons ontwikkelingsteam erg veel genoten van het zo nauw samenwerken met de creatieve en hartstochtelijke gedachten van Ikea en Space10. Ons doel was om een ​​gebruikersvriendelijke app op te bouwen die de complexe technologie onzichtbaar maakt en gebruikers een naadloze 'proberen voordat u' ervaring in hun eigen huis biedt. Een deel van het succes van Ikea Place ligt in de hoeveelheid inhoud die erin is ingebouwd en de hoge kwaliteit van het 3D-meubilair. Het leveren van 2.000 stuks virtueel meubilair in een periode van 7 weken die aan Ikea's kwaliteitsnormen voldoet, was een echte uitdaging. We kijken ernaar uit om elke woonkamer om te zetten in een Ikea showroom. "- Gerben Harmsen, oprichter TWNKLS

Bron: TWNKLS