Inschrijving voor Stadmakerscongres 2019 geopend!

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Inschrijving voor Stadmakerscongres 2019 geopend!

Op vrijdag 8 november vindt in Theater Rotterdam, locatie Schouwburg, de zesde editie plaats van het Stadmakerscongres: dé Rotterdamse werkplaats en denkruimte voor het maken van de stad. Iedereen die zich betrokken voelt bij de stad kan vanuit zijn eigen deskundigheid, nieuwsgierigheid en ambitie bijdragen aan haar ontwikkeling. Dat is de overtuiging en tegelijk de uitdaging die het Stadmakerscongres centraal stelt. De variëteit van het programma en de vele betrokken partners weerspiegelen deze gedachte. Meld je aan om verzekerd te zijn van deelname!

SMC 2019

Architectuur Instituut Rotterdam (AIR) initieert en coördineert het programma van het Stadmakerscongres (SMC 2019). Het congres wordt gedragen door de Van der Leeuwkring, de gemeente Rotterdam, Theater Rotterdam en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Het programma wordt van energie voorzien door vele programmapartners.

Programma

AIR heeft opnieuw met vele partners en initiatiefnemers een breed en gevarieerd programma opgesteld voor het Stadmakerscongres. Tijdens de opening zal de elfde Van der Leeuw-prijs worden uitgereikt en zullen Bas Kurvers, wethouder (Bouwen, Wonen en Energietransitie gebouwde omgeving) en Hermineke van Bockxmeer, concerndirecteur Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam aan het woord komen. Daarna zijn er diverse tours, werksessies en lezingen waaraan je kan deelnemen. Met o.a: de Mobility Challenge Hoogkwartier en andere inspirerende ‘Next City’ praktijken, Veerkrachtig BoTu, Rotterdamse energietafels, circulaire bouwhubs met BlueCity 010, De Kroon Rotterdam en Buurman Rotterdam, Hart van Zuid, Alexanderknoop en het verband tussen mobiliteit en de compacte stad en nog veel meer! Meer informatie over het programma vind je hier: https://stadmakerscongres.nl/actueel-programmaoverzicht/

 

Laat je inspireren en meld je aan!


Aanmelden kan online: https://congrezzo.hoe-zo.nl/stadmakerscongres-2019/deelnemer