Rotterdam helpt 7 bedrijven met Europese subsidieaanvragen

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

GetFunded helpt innovatieve startups en scaleups

GetFunded, het programma van de Gemeente Rotterdam dat innovatieve startups en scaleups helpt bij Europese subsidieaanvragen, heeft zeven bedrijven geselecteerd om dit jaar te ondersteunen bij de aanvraag van Europees innovatiegeld.

Het gaat om de bedrijven: SpeakSee, SkyECHO, Teqplay, CONCR3DE, Jules Dock, Omnigen en Bufferblock. “De bedrijven zijn een mooie vertegenwoordiging van de sterke economische sectoren in Rotterdam”, vertelt projectmanager Maarten Keesman van de gemeente Rotterdam. Samen met RVO, InnovationQuarter, Rotterdam Partners en VanPaz was Keesman eerder dit jaar betrokken bij de selectie van de ondernemingen. “Dertig bedrijven hebben zich aangemeld en we hebben er zeven geselecteerd.”

GetFunded010

Innovatie is onmisbaar om de economie en samenleving toekomstbestendig te maken. Maar hier is ook geld voor nodig. In de praktijk zit er vaak een groot gat tussen innovatieve start-ups en scale-ups enerzijds en beschikbare fondsen om die innovatie te realiseren anderzijds. GetFunded010 helpt Rotterdamse koplopers met het aanvragen van innovatie subsidieaanvragen bij de Europese Unie en dan specifiek bij het programma Horizon 2020 van de Europese Commissie. De geselecteerde bedrijven, zoals hierboven genoemd, worden ondersteund door MK – The Subsidy Community.

Voordeel

De professionele ondersteuning van GetFunded010 vergroot de kans op succesvolle aanvragen en daarmee op succesvolle ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Vorig jaar leverde dit project al ruim 1 miljoen euro financiering uit Europa op voor projecten van Rotterdamse bedrijven.