Rotterdam zoekt beste zakenvrouw 2018

Vertalen

Translate

Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Wie wordt de Rotterdamse zakenvrouw van 2018? Over die vraag buigt het bestuur van Stichting Rotterdamse Zakenvrouw zich de komende maanden.

De stichting wil meer aandacht voor sterke vrouwen aan de top. ‘Rotterdam, de stad van opgerolde mouwen en hooggehakte powervrouwen. Maar wie zijn dat eigenlijk, die sterke vrouwen aan de top?  De havenstad is gebouwd door zakenlieden met een enorme wilskracht, zowel zakenmannen als -vrouwen. Laatstgenoemden lijken een beetje in de luwte te blijven.’

En daarom is het tijd voor actie. Horecamagnaten, marketinggoeroes, kledingontwerpers en cybersecurityexperts; meld je! Aanmelden kan tot en met 1 maart 2018.

Op woensdag 18 april 2018 wordt de award uitgereikt in de Burgerzaal van het Stadhuis door Burgemeester Aboutaleb.

Het is de tweede keer dat de verkiezing wordt gehouden. Clarissa Slingerland van Miss Publicity won in 2017 in een vol Wereldmuseum, de Rotterdamse
Zakenvrouw van het Jaar Award. Anouk Vos van cybersecuritybedrijf Revnext won in de categorie Aanstormend Talent. In de categorie Zakenvrouw zonder Personeel ging Deniece von Harras van het ondernemersplatform SmartUp Network er met de prijs vandoor.